Despre noi

Despre Noi

Societatea și-a început activitatea în 2006 având o mai mică amploare, însă, prin calitatea produselor și a serviciilor, precum și datorită seriozității cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clienții, a ajuns la un capital de încredere care să o recomande pentru noi colaborări.

Suntem activi în 13 județe din partea central-vestică a României.
S.C. DAFERO S.R.L. este o firmă dinamică, dornică să-și consolideze poziția pe segmentul de piață pe care acționează prin vânzarea de produse al căror element de referință să fie CALITATEA.

Activitatea S.C. DAFERO S.R.L. se desfășoară în condițiile unei permanente preocupări pentru satisfacerea clienților și mai ales pentru a garanta siguranța deplină a oamenilor în produsele și serviciile oferite de noi.

Capacitatea organizației de a se adapta cu rapiditate cerințelor în continuă schimbare ale clienților și ale pieței serviciilor din domeniul vânzărilor, a dat posibilitatea contractării de lucrări cu un grad sporit de dificultate sau care au presupus utilizarea de produse noi, motiv pentru care am extins gama de produse comercializate.